תזונה מנצחת במרתון: האם מיתוס הפסטה עובד ומה הסודות של הרצים הגדולים

בפרק השני של סדרת הפודקאסטים, דיאטנית הספורט יעל דרור מארחת את שיאן ישראל והמאמן גזאצ'ו יוסף לשיחה על ההבדלים בין תקופתו כרץ להיום, סודות התזונה במרתון המקצועני, איקלום לחום ומה נוכל ללמוד מרצי העלית הישראלים?
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
יעל דרור וגזאצ'ו יוסף | צילום: גיא דר

לכל הפודקאסטים של שוונג
לפרק הראשון בסדרה – כמה קלוריות שורפים בטור דה פראנס ואיך מחזירים אותן?

הפרק, כמו כל הפרקים בפודקאסט של שוונג, זמין להאזנה בכל אפליקציות הפודקאסטים

להאזנה בספוטיפיי

להאזנה באפל פודקאסטס

להאזנה בגוגל פודקאסטס

להאזנה בקאסטבוקס

 


 

מראיינת: יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית M.Sc, מחלקת התזונה במרכז הרפואי מדיקס



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתיבת תגובה

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"זה קשה להתאמן למרתון, אבל אפילו יותר קשה לא להיות מסוגל להתאמן למרתון", ארון דגלאס טרימבל


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג