מתכון – צ'יראשי סושי עם טונה ופטריות שיטאקי מוחמצות

מתכון סושיטונה באדיבות ביה"ס הגבוה לקולינאריה "בישולים"
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp


מתכון סושיטונה באדיבות ביה"ס הגבוה לקולינאריה "בישולים"

מאת:admin



החומרים:

250 גרםאורז

50מ"ל תערובת חומץ לסושי

10גרםסוכר

2 קופסאות טונה סטארקיסט 5% בטעם טבעי

1כף מיונז (אפשר קל)

4פטריות שיטאקי יבשות

2אבוקדו

2מלפפונים

4דפי אצת נורי

2בצלים ירוקים

(הפטריותמבושלות בתערובת של חומץ אורז, סויה, וסאקי – אבל לא משתמשים בנוזלהבישול).


נוזל בישול השיטאקי (לא מוגש):

50גרםחומץ אורז

50גרםמירין

50גרםסוכר

50גרםסויה

50גרםסאקה

 מעט וסאבי

50גרםג'ינג'ר כבוש

 

1.מכיניםאת פטריות השיטאקי המוחמצות: בסיר קטן מניחים את נוזלי בישול השיטאקי: חומץ אורז,מירין, סאקה, סויה וסוכר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השיטאקי ומבשלים כשעתיים. מדיפעם אם נגמרים הנוזלים בסיר ניתן להוסיף מעט מים. מצננים את הפטריות בנוזל הבישול.ניתן להכין את הפטריות מראש.

2.מכיניםאורז לסושי לפי ההוראות על גבי אריזת האורז.

3.מכיניםאת סלט הטונה: בקערה מערבבים את הטונה, המיונז, בצל ירוק אחד קצוץ ועלה אצת נוריקצוצה דק. מתקנים תיבול.

4.מכיניםמראש, מקלונים של מלפפון, אבוקדו בשל חתוך לחתיכות לפי הטעם. פורסים את פטריותהשיטאקי דק.

5.מרכיביםאת המנה: בקערה מניחים 3 כפות אורז גדושות (150 גרם מבושל) על האורז מסדרים, מסלטהטונה, המלפפונים, הפטריות הכבושות, אבוקדו, עלי אצת נורי חתוכים למשולשים קטנים,ג'ינג'ר כבוש ומפזרים מעל הכל מעט בצל ירוק פרוס דק. מגישיםמיד.



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"זה קשה להתאמן למרתון, אבל אפילו יותר קשה לא להיות מסוגל להתאמן למרתון", ארון דגלאס טרימבל


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג