מתכון מנצח: עוגת סולת ותפוזים

עבורי העוגה הזו מעלה זיכרון של ערב חורפי קר,ליד האח, בביתו של חבר. היא ביתית, פשוטה וטעימה ובת לוויה נפלאה לכוס תה חמה. הברקת השמן זית עלתה, כדרכן של המצאות- בגלל כורח: פשוט לא היה לי שמן קנולה בבית. אם יש לכם שמן זית עדין, הטוויסט אינו מורגש כלל והופך את העוגה לבריאה יותר
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

עבורי העוגה הזו מעלה זיכרון של ערב חורפי קר,ליד האח, בביתו של חבר. היא ביתית, פשוטה וטעימה ובת לוויה נפלאה לכוס תה חמה. הברקת השמן זית עלתה, כדרכן של המצאות- בגלל כורח: פשוט לא היה לי שמן קנולה בבית. אם יש לכם שמן זית עדין, הטוויסט אינו מורגש כלל והופך את העוגה לבריאה יותר

מאת:מרב אדלר


עוגת סולת ותפוזים

מצרכים:
1 כוס סולת
1 כוס קמח
1 כוס קוקוס
1 כוס מיץ תפוזים
1 שקית אבקת אפיה
3 ביצים
1 שקית סוכר וניל
קליפת לימון מגורדת
1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
מניחים בקערה את החומרים- מהיבשים עד לרטובים
מערבבים ומעבירים לתבנית משומנת מעט (לעיתים אני מקשטת את התערובת מלמעלה במעט סילאן)
אופים בחום בינוני כחצי שעה.

אחרי האפייה:
זיגוג של 1/2 כוס סוכר ב-1 כוס מים חמים או מעורב עם מיץ תפוזים.
הזיגוג אינו חובה אך בלעדיו העוגה תהיה יבשה יותר.


שוונג שופ – הגרנולה של מרב

המתכון באדיבות הגרנולה של מרב.

צילומים: מרב אדלר



מרב אדלר - הגרנולה של מירבמרב אדלר- רצה (למרחקים), לשה (לחמים), רוקמת (חלומות) ובעלת "הגרנולה של מרב".



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"לא משנה כמה איטי אתה, אתה עדיין עוקף את כל אלה שעל הספה", אנונימי


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג