מתכון מנצח: סלט פנצ'נלה

אם נותרתם עם יותר מדי לחם שכבר אינו טרי, זה הסלט בשבילכם. הסלט האיטלקי הפשוט והמשובח הזה נולד במטבחי העניים אשר ניצלו לחם מיובש וירקות פשוטים על מנת להכין את הסלט הזה
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

אם נותרתם עם יותר מדי לחם שכבר אינו טרי, זה הסלט בשבילכם. הסלט האיטלקי הפשוט והמשובח הזה נולד במטבחי העניים אשר ניצלו לחם מיובש וירקות פשוטים על מנת להכין את הסלט הזה

מאת:מרב אדלר


חומרים
שאריות לחם או בגט (לחם טרי יתאים פחות)
4-5 עגבניות חתוכות או עגבניות שרי
חופן נדיב של עלי בזיליקום קרועים
 צנוניות או צנון
 בצל סגול (או ירוק)
 זיתים משובחים
 כדורי מוצרלה ו/או פרוסות מוצרלה חתוכות לריבועים
 מלח גס
 שמן זית- בנדיבות
 חומץ בלסמי- לפי הטעם

הכנה
1. קורעים את פרוסות הלחם או הבגט ושמים בקערה.
2. מוסיפים מעל את העגבניות (לא לוותר על המיץ!) ואת שאר הירקות.
3. מזליפים שמן זית, מלח גס וחומץ בלסמי, מערבבים ומגישים מייד.

הערות:
עלי ארוגולה או רוקט, אנשובי או צלפים- טעמים עוקצים שכאלו- יקפיצו את טעמו של הסלט.

2.5.2012


שוונג שופ – הגרנולה של מרב

המתכון באדיבות הגרנולה של מרב.

צילום: מרב אדלר



מרב אדלר - הגרנולה של מירבמרב אדלר- רצה (למרחקים), לשה (לחמים), רוקמת (חלומות) ובעלת "הגרנולה של מרב".


 
 



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"לא משנה כמה איטי אתה, אתה עדיין עוקף את כל אלה שעל הספה", אנונימי


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג