מתכון לחג – פילה דניס מאודה בסויה

שף יערות הכרמל, אמיר חלפון מגיש מתכון לדג - פילה דניס מאודה בסויה צ’ילי ומירין בליווי עלי בוק צ’וי. חג שמח ושנה מזינה ובריאה לכולם
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp


שף יערות הכרמל, אמיר חלפון מגיש מתכון לדג – פילה דניס מאודה בסויה צ'ילי
ומירין בליווי עלי בוק צ'וי. חג שמח ושנה מזינה ובריאה לכולם

מאת:אמיר כלפון


4 מנות

חומרים:
4 פילה דניס ללא עצמות
2 שורש בוק צ'וי חתוכים לחצי

חומרים למשרה:
100 מיל רוטב סויה (איכותי)
50 מיל מירין (ליקר אורז מתוק)
חצי פלפל צ'ילי קצוץ טרי
1 כף ג'ינג'ר טרי כתוש
1 כף שמן שומשום
1 ענף למון גראס קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
3 שיני שום טרי כתוש

חומרים להגשה:
נבטוטי חרדל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה ביחד.
מניחים את הדגים ואת הבוק צ'וי בתבנית.
יוצקים את המרינאדה על הדגים כחצי שעה לפני העשייה.
עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום,
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-5 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.

סידור הצלחות:
מסדרים בצלחת מלבנית את  הדגים ובמרכז את הבוק צ'וי.
מטפטפים מעל מעט מהנוזל, ומעל כל דג מניחים את נבטוטי החרדל.

בתיאבון


המתכון באדיבות שף אמיר כלפון שף יערות הכרמל אחוזת בריאות וספא



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"זה קשה להתאמן למרתון, אבל אפילו יותר קשה לא להיות מסוגל להתאמן למרתון", ארון דגלאס טרימבל


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג