המטבחון | חביתת חלבונים, פלפלים, בצל ופטה

הנה הצעת הגשה לארוחת בוקר עתירת חלבונים ומזינה לרצים, רוכבים ושחיינים של השף רועי חנין
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp


הנה הצעת הגשה לארוחת בוקר עתירת חלבונים ומזינה לרצים, רוכבים ושחיינים של השף רועי חנין

מאת:מערכת שוונג


חביתת חלבונים | המרכיבים
3 חלבונים
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק
1 פלפל אדום, קלוי, קלוף וחתוך לרצועות


חביתת חלבונים מזינה לרצים, רוכבים ושחיינים צילום: דרור כץ


50 ג' גבינת פטה 5%
1 כפית שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור


> לערוץ המתכונים של שוונג


אופן ההכנה:

1. טורפים את החלבונים היטב עם הבצל הירוק וניתן להוסיף כפית של חלב להעשרת החביתה. מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית. כשהמחבת מספיק חמה (אך לא מדי) מוסיפים את נוזל החלבונים והבצל.

2. מפזרים את רצועות הפלפל ומבשלים מעט עד שהמסה מתייצבת. מגרדים מעל את הפטה. בשלב זה מעבירים את החביתה אל מתחת לגריל חם לסיים את הבישול ולהתיך את הגבינה.

3. כשהחביתה מוכנה מתבלים במלח ופלפל שחור. מגישים לצד סלטים ולחם מקמח מלא. מומלץ עם טחינה ליד.

המתכון באדיבות שף רועי חנין, פיאנו פיאנו, ויצמן 207, כפר סבא


6.8.2014






אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"לא משנה כמה איטי אתה, אתה עדיין עוקף את כל אלה שעל הספה", אנונימי


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג