המטבחון | דניס שלם בתנור בתוספת תפו"א וטימין של השף סהר רפאל

מחפשים מתכון משביע וטעים לשישבת? נסו דג דניס שלם עם תוספות מאתגרות
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp


מחפשים מתכון משביע וטעים לשישבת? נסו דג דניס שלם עם תוספות מאתגרות

מאת:מערכת שוונג


דניס שלם בתנור בתוספת תפו"א וטימין | מרכיבים ל-4 מנות

> לערוץ המתכונים של שוונג

4 יח' דניס
רבע כוס שמן זית
מלח גס


דניס שלם עם תפוחי אדמה וקמצוץ טימין. צילום: אופטימום


פלפל שחור גרוס
4 יח' תפוחי אדמה
5 גבעולי טימין מעולעלים
1 לימון



אופן הכנת תפוחי האדמה:

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, מתבלים בשמן זית, מלח פלפל וטימין. לוקחים יריעות קטנות של רדיד אלומיניום ובמרכז הרדיד מניחים את תפוחי האדמה וסוגרים לכדור. כך עושים לשאר
תפוחי האדמה ואופים בתנור במשך 45 דקות.



אופן ההכנה בתנור:

יוצרים חריצים על הדג ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, במשך כ-20 דקות.



אופן ההכנה בגריל:

בגריל על להבה נמוכה ורשת משומנת מניחים מעט גבעולי טימין. מניחים את הדגים על גבי גבעולי הטימין ל-8 דקות בלבד. חשוב מאוד לא לגעת בדגים במהלך הזמן ובסיום יש להפוך את הדגים בזהירות ל-8 דקות נוספות. מניחים את הדגים בצלחת ומגישים לצד המנה את תפוחי האדמה וחצי לימון.


באדיבות השף סהר רפאל מסעדת כדיתא וכרמים ל"יינות ביתן"

20.2.2014




אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"זה קשה להתאמן למרתון, אבל אפילו יותר קשה לא להיות מסוגל להתאמן למרתון", ארון דגלאס טרימבל


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג