מתכון למעדן לביבות אפויות עם ירקות

הנה מתכון אפוי של לביבות המכילות רק 60 קלוריות ליחידה עם ירקות טעימים של העונה
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

אפשר להעביר את חג החנוכה שרוב המאכלים שבו מבוססים על שמן, ממנו אנו מתרחקים במשך כל ימות השנה, גם עם מאכלים אפויים וטעימים ושאינם מצריכים להשתמש בו – הנה מתכון נהדר שכזה שבו כל לביבה מכילה רק כ-60 קלוריות של שני ששון הדיאטנית קלינית B.SC של סטודיו סי.

מרכיבים:
1 בצל קצוץ
2 גזרים מגוררים בפומפייה
2 קישואים מגוררים בפומפייה, המסוננים במסננת להוצאת הנוזלים
1 כרובית טרייה
1 ביצה
1/2 כוס קמח מלא או קוואקר טחון
מלח ופלפל

הוראות הכנה:
1. מניחים בסיר את הכרובית ומבשלים במים רותחים עד לריכוך – מפרקים אותה ומניחים בצד
2. במחבת יש להקפיץ את הבצל, הגזרים למספר דקות ולאחר הזהבה להוסיף את הקישואים
3. מערבבים את כל החומרים יחד בקערה גדולה, כולל הביצה והקמח או הקוואקר הטחון
4. מהבלילה קורצים לביבות ומניחים על מגש המותאם לתנור
5. יש לחמם את התנור ל-180 מעלות ולאפות במשך 30-40 דקות

לביבה חמה, אפויה ולא מתוקה | צילום: pixabay




אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתיבת תגובה

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"זה קשה להתאמן למרתון, אבל אפילו יותר קשה לא להיות מסוגל להתאמן למרתון", ארון דגלאס טרימבל


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג