מתכון – פוקצ'ינה ביאנקה עם טונה עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה

מתכון פוקצ’ינה ביאנקה עם טונה עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה באדיבות ביה"ס הגבוה לקולינאריה "בישולים"
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp


מתכון פוקצ'ינה ביאנקה עם טונה עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה באדיבות ביה"ס הגבוה לקולינאריה "בישולים"

מאת:טונה סטארקיסט


מתכוני טונה סטארקיסט
החומרים:

250 גרם קמח מלא

300 גרם קמח לבן

10   גרם שמרים טריים

90 גרם מים פושרים

3 כפות סוכר

10 גרם שמן זית

10 גרם מלח

350 גרם מים

לתוספות:
2 קופסאות טונה סטארקיסט 5% בטעם  טבעי
50 גרם עגבניות מיובשות
8 זיתים שחורים – קלמטה
2 כדורי מוצרלה פרוסים – כ – 300 גרם
1 חבילת עלי רוקט
20 גרם פרמזן – שבבים

למתכונים נוספים היכנסו לאתר טונה סטארקיסט


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"זה קשה להתאמן למרתון, אבל אפילו יותר קשה לא להיות מסוגל להתאמן למרתון", ארון דגלאס טרימבל


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג