מתכון מנצח: מרק שורשים

עוד סוף שבוע גשום, עוד מרק, עוד כתום. מה לעשות, קיבלתי ארגז ענק של בטטות מושבניקיות חתיכות שעלי למצות איתן את הדין עד סוף החורף. כמו רוב המרקים הוא מודולארי ואפשר להחליף כתום אחד באחר
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

עוד סוף שבוע גשום, עוד מרק, עוד כתום. מה לעשות, קיבלתי ארגז ענק של בטטות מושבניקיות חתיכות שעלי למצות איתן את הדין עד סוף החורף. כמו רוב המרקים הוא מודולארי ואפשר להחליף כתום אחד באחר

מאת:מרב אדלר


מרק שורשים

המצרכים:
3-2 כרישות חתוכות לקוביות
שורש סלרי
כמה עלי סלרי
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
4 בטטות חתוכים לקוביות
2-3 שיני שום

הוראות הכנה
1. מבשלים את הירקות בסיר גדול עם מיים עד כמה ס"מ פחות מגובה פני הירקות. מבשלים עד שהם מתרככים.
2. מצננים, טוחנים בבלנדר מוט (את עלי הסלרי אפשר להוציא) ומוסיפים לסיר חלב קוקוס, שמנת מתוקה או חלב (מהול בכף קמח לכל כוס חלב) ומיים לפי מידת הסמיכות הרצויה. מערבבים כל הזמן.
3. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וקורט אגוז מוסקט ומגישים עם מעט שומשום קלוי ממעל.

22.2.2012



שוונג שופ – הגרנולה של מרב

המתכון באדיבות הגרנולה של מרב.

צילומים: מרב אדלר



מרב אדלר - הגרנולה של מירבמרב אדלר- רצה (למרחקים), לשה (לחמים), רוקמת (חלומות) ובעלת "הגרנולה של מרב".



אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"זה קשה להתאמן למרתון, אבל אפילו יותר קשה לא להיות מסוגל להתאמן למרתון", ארון דגלאס טרימבל


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג