המטבחון | פילה פורל עם תפו"א גמדי, כוסברה ועירית של השף סהר רפאל

מחפשים מתכון משביע וטעים לשישבת? נסו את הפילה פורל הנימוח הזה
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp


מחפשים מתכון משביע וטעים לשישבת? נסו את הפילה פורל הנימוח הזה

מאת:מערכת שוונג


פילה פורל עם תפו"א גמדי, כוסברה, עירית ופלפל ארבע עונות | מרכיבים ל-4 סועדים

4 יחידות פילה פורל ורוד
רבע כוס שמן זית
מלח גס



תפוחי אדמה גמדיים ומעליהם פורלים בליווי לימון ועירית
צילום: אופטימום



3 כפות כוסברה קצוצה
חבילת תפו"א גמדיים
פלפל שחור גרוס
8 גבעולי עירית להגשה

אופן ההכנה:
מתבלים את הפורלים במלח, פלפל ומעט שמן זית ולאחר מכן מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
קולפים את תפוחי האדמה, מרתיחים סיר עם מים וכפית מלח ומבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך. מצננים במי קרח ומסננים.
מכניסים את הפורלים לאפייה של 10 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים את תפוחי האדמה.
מתבלים במלח ופלפל ומבשלים במשך כ-2 דקות. מוסיפים 4 כפות מים וכוסברה טרייה.
מניחים במרכז צלחת את תפוחי האדמה ומעליהם את הפורלים בליווי לימון ועירית.


באדיבות השף סהר רפאל מסעדת כדיתא וכרמים ליינות ביתן

2.1.2014






אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"זה קשה להתאמן למרתון, אבל אפילו יותר קשה לא להיות מסוגל להתאמן למרתון", ארון דגלאס טרימבל


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג