המטבחון | סטייק לברק בפירות יבשים וחלב קוקוס של השף סהר רפאל

מחפשים מתכון משביע וטעים לשישבת? נסו סטייק לברק עם תוספות מאתגרות
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp


מחפשים מתכון משביע וטעים לשישבת? נסו סטייק לברק עם תוספות מאתגרות

מאת:מערכת שוונג


סטייק לברק בפירות יבשים וחלב קוקוס | מרכיבים ל-3 מנות

> לערוץ המתכונים של שוונג

•    2-3 דגי  לברק נקיים
•    100 גרם חמאה
•    2 תפו"א חתוכים לקוביות
•    2 בטטות חתוכות לקוביות
•    3-4 תאנים חתוכות לרבעים
•    100 גרם חמוציות
•    4-5 משמשים
•    2-3 תמרים
•    1 קופסה של קרם קוקוס
•    ציר ירקות
•    2 ענפי טימין/רוזמרין
•    יין לבן


אופן ההכנה

1.    יש לפרוס את הדגים לסטייקים בעובי 2-3"מ
2.    לחמם את החמאה בסיר או במחבת ולהוסיף את תפו"א והבטטה
3.    לצרוב כ-2-3 דקות ולהנמיך את הלהבה, נבזוק פנימה את היין הלבן
4.    נוסיף את הדגים למחבת ונפזר מעל את הפירות היבשים
5.    נוסיף את ציר הירקות ואת עשבי התבלין יחד עם קרם הקוקוס
6.    נתבל במלח ופלפל לפי הטעם


אפשרות לשדרוג המנה

•    להמשיך לבשל עם מכסה למשך 10 דקות
•    להכניס לתנור למשך 15 דקות בחום של 200 מעלות


המתכון באדיבות השף סהר רפאל מסעדות כדיתא וכרמים



6.2.2014





אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתם בכתבות או בפרסומי שוונג צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש בו או לבקש להוסיף את הקרדיט שלכם בדוא"ל: [email protected]

קראתם? השאירו תגובה...

כתבות אחרונות באתר

פודקאסטים מומלצים

אירועים קרובים

טורים

ציטוט השבוע

"לא משנה כמה איטי אתה, אתה עדיין עוקף את כל אלה שעל הספה", אנונימי


מזג אוויר ותחזית ים

ערוץ הוידאו של שוונג